K O N G E L I G  D A N S K  Y A C H T K L U B

KDY Sejlsport

Flåden

 

DS37:

Måske den bedste sejlbåd designet til moderne matchrace. Har i en lang årrække været benyttet i den internationale World Tour i Match Race.

Båden er 37 fod lang, ca 12.5m. Den er let at sejle men svær at mestre. Den er således super velegnet til brug for sejlere af alle niveauer. Den er sikker og man har god plads i cockpittet til at bevæge sig på.

Båden er super velegnet til alt fra den sjove medarbejder event til platform for Teambuilding i praksis. Den sejles af en besætning på 5-6 mand under vejledning af vor instruktører.

Fast base er Skovshoved Havn.

 

J/80:

8 m lang moderne båd. Den frække lillesøster. Meget velsejlende båd med plads til 4 gaster og vor instruktør. Båden bruges til kapsejlads, er sikker og sjov at sejle. Den kræver alle ombord tager del i trim og balance for at sejle godt og er således velegnet til alt fra den sjove medarbejder event til platform for Teambuilding i praksis.

Fast base er Rungsted Havn.

 

J/70:

7 m lang sportsbåd med asymmetrisk spiler og bovspryd.

Fast base er Skovshoved Havn.

 

12mR:

72 fod lang eller næsten 22 meter. 28 tons. Klassisk bådbygger kunst når det er bedst. Bådene er fra 30erne. Bygget i træ. Takket være et par af vore solide medlemmer af KDY kan vi eksklusivt tilbyde arrangementer på den måske mest myte omspundne bådtype i moderne sejlsport. Bådtypen blev gennem 30 år benyttet til Americas Cup. Bådene kræver et godt samarbejde af alle mand. Kan sejle med op til 12 gæster foruden de 4 af vore faste instruktører.

Bådene har base i Skovshoved Havn.

 

 

Skovshoved Havn 5, 2920 Charlottenlund. Telefon +45 2710 8742